Linux-käyttäjillä on nyt perusvaihtoehto Modlet-älykkään pistorasian ohjaamiseksi. Hacklet on Ruby-komentosarja, joka voi vaihtaa ja lukea tilatiedot modletista.

Tämä on ensimmäinen muistamme kuulon modeluun. Se on toinen, että laitteesi hallitseminen etänä. Toisin kuin WEMO, joka asettaa yhden pistorasian hallinnan WiFi-yhteyden kautta, modlet käyttää USB-donglea hallitsemaan kaksi pistorasiaa langattomasti. Siinä on lisäetu lukemisesta, kuinka paljon virtaa käytetään jokaisessa pistokkeessa. Tämä osoittaa, että tarvitset käynnissä olevan tietokoneen USB-donglein kanssa hallita sitä. Mutta halvat sulautetut järjestelmät, kuten vadelma PI tekevät tästä vähemmän kysymyksestä sekä edestä kustannuksella että hinta pitää se koko ajan.

[Matt Colyer’s] Demo-video sisältää 60 dollarin käynnistyspakkauksen Unboxing. Yllä näkyvä näyttö osoittaa hänen komentosarjansa pistorasiaan. Se siirtyy osoittamaan komentoja kytkeäksesi sen ja vetämään tiedot laitteesta. Hän jopa toimittaa esimerkin siitä, miten käyttää ifttt käsikirjoituksen kanssa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *