Lineageos, joka on yksi suosituimmista räätälöityistä ROM-levyistä, jotka toimivat tuhansilla laitteilla ympäri maailmaa, sai juuri päivityksen Androidin nykyiseen versioon. Nyt Androidin nykyisen version osalta olemme tienneet, että Android 8.0 Oreo -päivitys julkaistiin ja Google on jo ottanut käyttöön vuoden 2017 kolmannella vuosineljänneksellä. Olemme myös nähneet, että myös lisäpäivitys nimeltään Google julkaisi Android 8.0 Oreon päällä olevan ylläpitojulkaisun, joka on nimetty nimellä Android 8.1 Oreo. Siksi on aika, että Lineageos tuli myös omilla rakenteillaan, jotka perustuvat Androidin nykyiseen versioon ja Lineageos -tiimiin on tehnyt täsmälleen saman.

Androidin nykyisen version tueksi Lineageos -tiimi ilmoitti jo aiemmin, että heidän julkaisemansa nykyiset rakennukset perustuvat Android 8.1 Oreoon Android 8.0 Oreon sijasta, koska Androidin nykyinen versio on Android 8.1, eikä ole mitään pistettä pistettä Nykyisten rakennusten käyttöönottamisessa aiemmalla Android -versiolla, koska näiden rakennusten päivittäminen päivitetään jälleen nykyiseen versioon uudelleen.

Nyt, nykyisten Lineageos -rakenteiden osalta, ne kutsutaan Lineageos 15.1 -rakennuksiksi ja perustuvat Androidin nykyiseen versioon, joka on tällä hetkellä saatavana, joka on Android 8.1 Oreo. Lineageos 15.1 -rakennusten osalta haluamme mainita, että Lineageos 15.1 -laitteiden luettelo on rajoitettu muutamiin laitteisiin, koska Lineageos -tiimi työskentelee riippumattoman perustan ja nykyiset rakennukset julkaistaan Myös kahden viikon pohjalta syanogeenimodin öisen vapautumisen sijasta.

Tämän lisäksi on syytä huomata, että saatat löytää epävirallisia rakennuksia Lineageos 15.1: n perusteella laitteillesi, koska Lineageos ei vielä tue niitä virallisesti. Siten sinun on varmistettava, että epäviralliset rakennukset ovat riittävän vakaat päivittäiseen käyttöön ja voit asentaa ne turvallisesti puhelimeesi, jos ne on vakaa.

Lineageos 15.1 -ominaisuuksien osalta Lineageosin takana oleva joukkue on yhdistänyt kaikki Android 8.0 Oreon ja Android 8.1 Oreon ominaisuudet sekä kaikkien aiempien lineageoksen rakennusten ominaisuudet ja yhdistäneet ne tähän nykyiseen rakennukseen. Kuten aikaisemmin huomautimme, Lineageos 15.1 -rakennukset ovat tällä hetkellä saatavana vain rajoitetulle määrälle laitteita, ja olemme liittäneet laitteiden luettelon, jota Lineageos 15.1 virallisesti tukee. Lisäksi varmistamme myös, että päivitetään tämän luettelon paljon enemmän laitteita heti, kun Lineageos 15.1 tukee niitä virallisesti niitä

Luettelo Lineageos 15.1: stä tuetuista laitteista

Google Nexus 5x | ladata

Google Nexus 6P | ladata

Leeco le pro 3 | ladata

OnePlus 2 | ladata

OnePlus 3/3T | ladata

OnePlus 5 | ladata

OnePlus 5T | ladata

Samsung Galaxy Tab S2 8.0 Wi-Fi (2016) | ladata

Samsung Galaxy Tab S2 9.7 Wi-Fi (2016) | ladata

Xiaomi mi 5 | ladata

Xiaomi mi 5s | ladata

Xiaomi Mi 5S Plus | ladata

Saatat myös pitää: Kuinka seurata akun terveyttä Androidilla

Edellytykset

Ensinnäkin, sinun on avattava käynnistyslataus puhelimeesi ja asennettava räätälöity palautus ostamaan Lineageos 15.1 -laitteen asentamiseksi laitteeseesi. Osta avataksesi käynnistyslataimen ja asenna TWRP, sinun on vierailtava oppaissamme tehdäksesi saman nykyiselle älypuhelimellesi täältä.

Sinun on myös otettava täydellinen varmuuskopio älypuhelimen tiedoista ennen kuin asennat Lineageos 15.1 -laitteen laitteeseesi.

Varmista, että laitteessa on vähintään 50% tai paljon enemmän akkua ennen asennusprosessin aloittamista.

Lataukset

Android 8.1 Oreo -pohjainen Lineageos 15.1

Vaiheet Lineageos 15.1: n asentamiseksi virallisesti tuettuihin laitteisiin

Ensinnäkin, muista noudattaa edellytyksiä vaiheita asianmukaisesti ja jatka Lineageos 15.1 -asennusvaiheilla valmistuttuaan.

Lataa Lineageos 15.1 -laitteesi rakennus Lineageos 15.1 -tukeen tuetut laitteet -osiossa

Kun ROM on ladattu, lataa GAPPS ANDROID 8.1 -laitteiden yllä olevasta latauslinkki -osiosta.

Nyt, jos olet jo Lineageos 14.1 ROM -laitteessa, sinun ei tarvitse pyyhkiä tietoja ja tehdas palauttaa laite ennen Lineageos 15.1: n asentamista. Jos olet kuitenkin ei-lineageos-rakenteita, sinun on kuitenkin palautettava koko laite ennen asennusta

Kirjoita nyt laitteen palautustila sammuttamalla laite ja pitkä painostava virta+äänenvoimakkuus-painike 3-5 sekunnin ajan.

Kun TWRP Recovery, sinun on valittava asennusvaihtoehto ja valittava ladattu ROM sekä GAPPS -tiedosto ja pyyhkäisee asentaaksesi tämän vetoketjun yksi kerrallaan.

Kun asennusprosessi on valmis, sinun on käynnistettävä laite uudelleen järjestelmään. On mahdollista, että ensimmäinen uudelleenkäynnistys voi tapahtua 2-3 kertaa, joten huomaa, että tämä on normaalia ja sinun ei tarvitse paniikkia, jos tämä tapahtuu laitteessasi.

Yhden kerrannull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *