Aloitamme uuden tehtävän torstaisin täällä hakata päivässä: torstai nano hacks. Meidän “hack” päivä on enemmän mod pois välttämättömyydestä: ne rumat valkoiset kuulokkeet, joissa on musta iPod nano? EW! Tule takaisin seuraavaksi torstaina aito iPod nano hack herra?

Selaa päälle bit kävelymatkan päässä Recoloring-kaapeleita sekä tarkista päätelmä. (Ilmoitamme vain, että tämä hack ei ole juuri tavaraa unelmia.)

Mitä tarvitset: – iPod kuulokkeet. Ne ovat vain valkoinen. – Plastidip musta (hyödästyimme upottamalla, mutta ehdotamme spray aerosolia mustana) – pieni maalivahti voit heittää ulos, kun olet valmis – hammastikkuja – Stick tai syömäpuikko sekoita plastidip – coathangers – piilotettu nauha – suuret ajanjaksot tuhlata

Aseta ensin paperi työtilaan. Juuri tässä on suojattu pöytä meidän kauheasti yhteensopimattomia iPod kuulokkeita sekä musta iPod nano:

Seuraavaksi me nauhoitimme kuulokkeista sekä mini-liitäntäliittimen metalliosa salaamalla nauhan sekä teki itseltämme kuivausteline kahdesta vanhasta komentajasta:

Seuraavaksi sekoitetaan Plastidipissa tölkissä vanhan syömäputken kanssa sekä hyödyntämällä maalarkkinaa huolellisesti maalasi kaapelit pienillä aivohalvauksiksi. Jos unohdat aluetta, voit korjata sen totuuden jälkeen koskettamalla ylös, kun se on kuiva. Kun globing sattuu, odota sitä kuivumaan ja kuoriutua alueesta, jolla on ongelmia. Plastidip Toisin kuin ruiskutusmaali kuoret suoraan iPod-kuulokkeiden kaapeleista. Muista irrottaa piilotetun nauhan juuri silloin, kun Plastidip alkaa ensin asettaa ennen kuin se on täysin kuiva. Päätimme maalata pienen muovisen osan, jossa kaapelit jakautuvat y.

Kun kaapelit ovat kuivia (tulisi kestää noin puoli tuntia tai niin) Prep-kuulokkeet. Voit lisäksi päättää jättää ne valkoiseksi. Me kuitenkin eivät ole tyytyväisiä siihen asti, kunnes koko asia oli musta musta musta. Leikkaa varovasti nauhan piilottaminen laatikkoleikkurilla tai muulla terävällä veitsellä täsmälliseen metallin ympyrään samoin kuin älä unohda jättää välilehteä irrottamaan tämän osaan. Katkaise puolittujen hammastikkujen viimeinen miljultti sekä pakottaa ne seitsemään reikään kunkin kuulokkeen takapuolelle. Tämä pitää “portin” reiät auki.

Huolellisesti maalaa plastidip (Ehkä tämä tuote olisi ymmärrettävä muokkauksemme plastiinainiksi) kuulokkeilla irrottamatta hammastikkuja. Kun uudelleen, poista piilotettu nauha juuri ennen kuin PLASTIDIP kuivuu kokonaan pitämään reunat sileänä. Poista hammastikkuja myös tässä vaiheessa. Sinulla on nyt kuulokkeet, jotka näyttävät jotain sellaista (valitimme lähtemään L: n sekä R Markers Un-maalattu):

Kyllä, se on melko pitkä edellisessä kuvassa, mutta ei ole pelkoa, jos tunnet sen uudelleen, Plastidip Penssit pois, jos aloitat kuorinta reunan.

Tässä on täytetty joukko iPod kuulokkeita sekä (todella naarmuuntunut) musta iPod nano:

Päätelmä: Onko tämä mod sen arvoinen? No. This hack is truly pointless as far as time as well as effort are concerned. It’s truly difficult to get the PlastiDip on the cables smoothly. If you experiment with black spray on PlastiDip please let us know. Our reporter [markie] tried spray painting with traditional paint as well as ultimately the paint cracked which is why we went with PlastiDip in the very first place. However, besides the technical elements of re-coloring, the iPod headphones are truly poor high quality compared to even inexpensive in ear heaphones by other manufacturers.Go out as well as get yourself a great sounding set of black headphones instead of attempting this mod.

Tune in next week as we begin our regular commitment to hacking the heck out of the iPod nano. Yes, next week’s hack will really include opening the iPod nano to add functionality. If you have any type of concepts for nano hacks for our Thursday nano hacks function or if you have already hacked your iPod nano, shout us a holler dog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *