Olemme nähneet oikeudenmukaisen osuuden Caruter kehittää, mukaan lukien vadelma PI viime kuukausina, mutta jopa RASPI: n voima ei voi väittää awesomeness of Tämä arduino-powered skootteri.

Kuten kaikki uskomattomat projektit, tämä kehittyy tuotetta valtavaan toimintoon. Aluksi [Kurt] halutaan vain jännite-näytön akkulle. Arduino Duemilanove, jännitteenjakaja sekä koodauksen ilta, [KURT], joka on kerma, jossa on kolme LEDiä, jotka viittaavat taikinan tilanteeseen: joko alhainen, hyvä tai lataus.

Työ oli yhteensä, kunnes hän juoksi uskomattoman OLED-näytön yli. Käyttämällä kosketusnäytön näyttöä vain akun seurantaan on hieman ylikorva, joten [Kurt] teki matkan Sparkfunille ja sai kätensä lämpötila-anturiin, reaaliaikaiseen kellon, kiihtyvyys-, GPS-anturiin sekä jopa a solukkosuoja.

Tuloksena oleva skootteri on ajoneuvon näytöiden mestariteos: Digitaalinen nopeusmittari sekä GPS-yksikkö sekä solukkosuoja toimii seuranta-gadgetina sekä menetelmä ladata reaaliaikaisia ​​karttoja skootterien nykyisestä paikasta ItouchMap.

Vaikka suurin osa elektroniikasta on piilotettu skootterin hupun alla, ohjelman näytöllä on sääolosuhteet. Tätä varten [Kurt] löysi erinomaisen kotelon kumipyörällä, joka täysin muotoilee OLED-näyttöä. Näyttö on kytketty ARDUINOIN CAT5-kaapelilla, samoin kuin mitä on pidettävä melko hyvin niin kauan kuin [Kurt] ei aja hurrikaanin kanssa.

Voit tarkastaa alla olevan skootterputerin videon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *