[Chris Thorpe] on mallin rautatiekuljetus, ja hänen aikaisimmista muistoistaan ​​hänet istutettiin kapeilla mittarivellä, jotka pitivät outoja teräsraidoja Pohjois-Walesissa. Tietenkin [Chris] jatkoi mallin rautateiden luomiseen, mutta Kit Maker, kuten Airfix ja Hornby eivät ottaneet paljon kiinnostusta FFESTIninig Railwayin pieniin outoihin juniin.

Päivät, joissa valmistus muovi malleja ilmoitti maksamaan kymmeniä tuhansia dollareita ruiskuvalujen työkaluissa, jotka liittyvät hitaasti 3D-tulostuksen ansiosta, joten [Chris] ajatteli, että olisi loistava idea luoda omat mallit näistä pienistä vetureista 3D-laser-skannerit ja korkealaatuiset 3D-tulostimet.

[Chris] started a kickstarter to fund a 3D laser scanning expedition to the workshop where the four oldest locomotives of the Ffestiniog railway were being reconditioned for their 150th anniversary. 3D-painetut mallit, joita hän pystyy tuottamaan hänen tiedot, ovat uskomattomia laatua; Hieman maali ja muutama messinki bittiä, nämä mallit sopisivat ihanteelliseksi mihin tahansa mallilaitteeseen.

Vielä parempi kuin toimittaa mittakaavan kapeat mittaperäiset moottorit rautatien harrastajille ympäri maailmaa ovat se, että [Chris] on osoittanut toteutettavuuden nykyaikaisen teknologian toteuttamisen toteuttamisessa sekä suosittuja että aliarvostettuja teknologisia rangaistuksia muoviin tuleville sukupolville. On paljon, joka voidaan tehdä laser-skannerilla rautatie- tai ilma-museolla tai [Jay Leno] autotalli, joten haluaisimme nähdä paljon enemmän 3D-painettuja malleja tekniikan saavutuksista tehdä tiensä kickStarteriin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *