, me kaikki pidämme mielessä kovat päivät koulussa. Kotitehtävien ja luokat, joissa vain yksi teistä voi voittaa – se on joko sinä tai luokat. Tämä laitoksen osa palaa jatkuvasti painajaiseksi. Ei ole yhtä yksinkertaista vastausta siitä, kuinka opiskelua yliopistossa. Tätä sinun on selvitettävä itsellemme joka päivä, kun olet yliopistossa. Se ei kuitenkaan tarkoita, että sinulla ei ole lisäapua haussa. Onneksi nykyään verkko käyttää tonnia palveluita sekä akateemisia sovelluksia, jotka voivat auttaa harjoittelijoita tutkimaan. On mahdollista löytää jotain kaikesta. Yritätkö löytää apua kielten, kieliopin tarkistuksen, matematiikan, kirjaanalyysin ja niin edelleen löytämisessä. Siksi, ilman lisäksi ADO: ta, tässä on viisi koulutuspalvelumme, joista on apua sinulle. Nauttia!

Kielioppi

Kielioppi on ilmainen Internet -kieliopin tarkistaja ja oikeinkirjoituksen tarkistaja, joka auttaa sinua säveltämään oikein ja varmasti. Sitä hyödyntää yli 20 miljoonaa ihmistä päivittäin, mukaan lukien opiskelijat, ammattilaiset ja kaikki välissä. Grammarly tarkistaa paljon enemmän kuin 400 tyyppistä oikeinkirjoitusta, kielioppia sekä välimerkkejä, joten voit olla varma, että säveltämäsi on poistettava ja virheetön. Voit myös hyödyntää kielioppia parantamaan säveltämistyyliäsi ja sanastoa. Kieliopin avulla teet vähemmän virheitä, melua paljon luottavaisemmin ja saat paljon parempia arvosanoja.

Kielioppi käyttää tapauksia

Yksi tyypillinen kieliopin hyödyntäminen on auttaa määrittämään sekä oikeat virheet kirjallisella englanniksi. Tämä voi olla erityisen käytännöllinen muille kuin alkuperäiskansojen puhujille tai jokaiselle henkilölle, joka haluaa varmistaa, että heidän säveltämisensä on virheetöntä.

Kieliä voidaan käyttää myös kirjoittamisen selkeyden ja tiiviuden parantamiseksi. Määrittämällä tarpeettoman sanalliset tai hämmentävät kohdat, kielioppi voi auttaa sinua tarkistamaan säveltäjäsi paljon enemmän sekä tiivis.

Kielioppilaitteen ja selkeyden parantamisominaisuuksien lisäksi kielioppi käyttää myös plagioinnin tarkistajaa. Tätä voidaan käyttää tarkastamaan työsi kaikenlaisiin plagiointiin liittyviin tapauksiin varmistaen, että viitat asianmukaisesti lähteisiin.

Online -kirjastot

Eikö sinulla ole aikaa mennä kirjastoon? Ei ongelmaa! Internet -kirjastoissa on paljon, joihin pääset oman kodin mukavuudesta. JSTORin kaltaiset palvelut ja Questia tarjoavat laajan valikoiman resursseja, joita voit käyttää tutkimukseesi.

Kurssi

Tämä on yksi verkkosivustoista, jotka eivät tarvitse minkäänlaista ylimääräistä selitystä. Coursera on Internet -koulutuksen merkitys! Tämä foorumi käyttää suurta valikoimaa akateemisia tieteenaloja, kuten matematiikkaa, biologiaa, kirjallisuutta, historiaa ja niin edelleen. Maailman hienoimmat yliopistot, kuten Stanford University, Preston, latautuvat paljon luentoja alustalla ja paljon muuta. Siksi se tarjoaa harjoittelijoille kaikki neuvoja, ohjeita, työkaluja, kuten tutkimuspaperi, joka koostuu työkaluja tai analyyttisiä työkaluja. Ainoa haaste sekä sinun ja ymmärrys, jonka voit hankkia, on motivaatio ja päättäväisyys. Lisäksi se antaa ihmisille mahdollisuuden nähdä erilaisia ​​tekniikoita opiskeluun, jotta voit valita, mikä toimii sinulle hienointa. Voit ymmärtää paljon enemmän Courserasta sekä muista Android-parannussovelluksista vanhemmassa artikkelissamme.

Duoolingo

Tietysti jokaisen henkilön, joka oppii kaikenlaisen vieraan kielen, on tunnettava laaja valikoima palveluita, jotka ovat tällä alalla. On paljon palveluita, jotka tarjoavat erityyppisiä apua kielten löytämisprosessissa. Tietysti on paljon valittavaa; Kaikki ne keskittyvät erilaisiin taktiikkaan ja lähestymistapoihin.

Duolingo on ilmainen sovellus, joka auttaa löytämään uusia kieliä. Se on yksi näkyvimmistä kielenoppimisalustoista, joita on saatavana, samoin kuin New York Times, Wall Street Journal ja Forbes.

Duoolingosta erityinen on sen keskittyminen pelaamiseen. Sovellus käyttää pistejärjestelmää ja hyötyy henkilöistä, joilla on ”lingotit” (virtuaalinen valuutta) tehtävien suorittamiseen. Tämä palkitsemisjärjestelmä auttaa pitämään yksilöitä sitoutuneina ja inspiroivat jatkamaan oppimista.

Duolingo käyttää erilaisia ​​harjoituksia, jotka sisältävät kirjoittamisen, kuuntelun ja puhumisen. Se on myös vuorovaikutteinen, on löytämässä pelejä ja antaa meille mahdollisuuden asettaa päivittäiset tavoitteet. Palvelu tekee erinomaisen tehtävän motivoida harjoittelijoita jatkamaan opintojaan. Se on yksi parhaimmista sovelluksista löytää englantia Android -laitteista.

Busuu

Toinen kielen löytämissovellus on Busuu. Se auttaa löytämään uusia kieliä nopeasti ja helposti. Busuun avulla voit löytää espanjalaisen, ranskalaisen, saksan, italialaisen, portugalin, venäjän, kiinan, japanilaisen ja muun. Bunull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *