Apple on julkaissut ohjelmiston uudet beetaversiot, jotka saavat AirPods-, Airpods Pro- ja AirPods Max -kuulokkeet. Uusi beetaversio sisältää numeron 5B5040C ja se on ladattavissa nyt.

Apple alkoi antaa kehittäjille mahdollisuuden asentaa ohjelmiston takaisin kesäkuussa, mutta he tarvitsevat iPhone -iOS 16: n, Macin kanssa MacOS Venturan ja XCODE 14: n, ja Xcode 14: n.

Saadaksesi beeta -ohjelmiston ja asentaaksesi sen, näin sinun on jatkettava sitä.

Vaihe 1: Meidän on asennettava AirPods Pro Beta -profiili iPhoneen. Jos haluat tehdä sen, kirjaudu sisään Apple Developer -ohjelmaan iPhonessa, siirry latauksiin> Lisää latauksia ja valitse AirPods / Pro / Max Beta> Näytä yksityiskohdat ja asenna profiili. Jos iPhone kehottaa sinua ponnahdusikkunan hälytykseen, lyö salli. IPhone vaatii myös passkoodin syöttämistä, jotta asennus voidaan sallia.

Vaihe 2: Käynnistä nyt Mac-laitteellasi Xcode ja siirry asetuksiin> Kehittäjä, jota seuraa siirtyminen ennen julkaisua Beeta-laiteohjelmistoon AIRPODS / PRO / MAX-testausosiossa. Käännä vain kytkin INT -asentoon ja olet kaikki asetettu vastaanottamaan uuden beeta -laiteohjelmiston AirPodille.

Myöhemmät päivitykset seuraavat myös aina, kun ne julkaistaan ​​automaattisesti.

Tällä hetkellä ei ole tiedossa, mikä on uutta tässä päivityksessä, mutta emme odota sen olevan mitään erityisen jännittävää. Nämä betot sisältävät yleensä virhekorjauksia ja suorituskyvyn parannuksia lisäominaisuuksien sijasta, joten älä siirry liian pois.

Lopulta tämä beeta lähetetään tietysti kaikille, ja se voi tapahtua iOS 16.1: n vapauttamisen rinnalla. Kehittäjät että julkisen beetaohjelman edustajat ovat jo testattaneet kyseisen päivityksen. Odotamme, että päivitys on saatavana maailmanlaajuisesti seuraavien viikkojen aikana.

Voit myös tarkistaa:

Lataa: iOS 16.1 Beta 4 julkaistu julkisen julkaisun lähestyessä

Kuinka korjata huono iOS 16 akun kesto [opas]

Jailbreak iOS 16.0.2 iPhonen ja iPad -tilan päivityksessä

iOS 16 yhteensopiva ja tuettu iPhone, iPad, iPod Touch -laitteet

iOS 16 Piilotetut ominaisuudet: 100+ muutosta Apple ei kertonut meille

Lataa: iOS 16.0.2 OTA -profiilitiedosto, IPSW -linkit julkaistaan

Lataa iOS 16 lopulliset IPSW -linkit ja asenna iPhone 13, Pro, 12, Pro, 11, Pro, XS Max, X, Xr, 8, Plus [Opetusohjelma]

Voit seurata meitä Twitterissä, Instagramissa ja jopa kuten Facebook -sivullamme pitääksesi itsesi ajan tasalla kaikista viimeisimmästä Microsoftista, Googlesta, Applesta ja Webistä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *