Marshall Stanmore II Wireless Wise -puhuja integroidun Alexan kanssa voi olla sinun ihanteellinen nyt Amazonin avulla vain 249,99 dollarilla. Jos olet sairas ja kulunut näkemästä viisaita puhujia, jotka kaikki näyttävät samalta, Marshall Stanmore II saattaa olla vintage -ilo, jota olet selaamassa!

Monet valmistajat ovat alkaneet hyväksyä Amazonin Alexa Voice Assistantin lisäämisen kaiuttimiinsa. Tämä on yleensä erittäin hieno asia kuluttajille, mutta korkea osa markkinoiden kaiuttimista noudattaa täsmälleen samoja tyylisiä periaatteita valmistajien kanssa, jotka yleensä valitsevat ”turvallisen” tyylin reitin. Marshallilla ei selvästikään ole täsmälleen samaa lähestymistapaa, samoin kuin se on ehdottomasti vahingoittanut muottia sensaatiomaisella retro-inspiroimalla Stanmore II: lla.

Tämän laitteiston estetiikan vuoksi saatat antaa anteeksi uskoa, että sitä ei ole täynnä tekniikkaa. Olisit kuitenkin väärässä. Se pakata vallankumoukselliseen uuteen meluun, joka on luotu tarjoamaan sinulle poikkeuksellisen kuuntelukokemuksen sekä se sisältää Alexan sisäänrakennetun, joten saat välittömän pääsyn Amazonin ääniympäristölle. Se sisältää myös omistautuneen Marshall -sovelluksen, jonka avulla voit mukauttaa Stanmore II -kaiuttimen melua omien henkilökohtaisten vaatimusten muotoiluun.

Ymmärrät, että saat korkealaatuista musiikkia Marshall -kaiuttimen kanssa, mutta saat myös Alexan mukavuuden tämän kanssa. Kaiuttimen etuosassa olevat LED -valot antavat sinun ymmärtää, kun Alexa on aktiivinen ja harjoittaa liiketoimintaa. Voit myös hyödyntää kaiutinta saadaksesi ratkaisua kysymyksiin, suoratoistaa musiikkia useista musiikkipalveluista sekä hallita yhteensopivia talon automaatiolaitteita, joita sinulla voi olla kodeissasi, kuten valot, pistorasiat ja termostaatit.

Jos tämäntyyppinen puhuminen näyttäisi sensaatiomaisesta ympäristössäsi, se voi olla sinun tänään vain 249,99 dollaria. Napsauta vain alla olevaa suoraa tuotelinkkiä ja lisää kaiutin koriin. Näiden kustannusten saavuttamiseksi tarvitaan diskonttokorkokoodeja tai kuponkeja, mutta varmistavat, että ne toimivat ennen kustannusten nousua.

Osta: Marshall Stanmore II Wireless Wi-Fi Alexa Voice Wise Speaker-Musta Amazonista: 249,99 dollaria | Alkuperäinen hinta: 400 dollaria

Voit myös tarkistaa:

Kuinka korjata huono iOS 14 akun kesto [opas]

Lataa iOS 14 lopulliset IPSW -linkit, OTA -profiilitiedot yhdessä iPados 14: n kanssa

Jailbreak iOS 14 -olosuhde päivitys iPhonelle ja iPadille

iOS / iPados 14 lopullinen yhteensopivuus iPhonelle, iPadille, iPod Touch -laitteille

Lataa iOS 14 beeta 1 IPSW -linkit sekä asetettu iPhone 11, Pro, XS Max, X, Xr, 8, 7, Plus, 6S, iPad, iPod [Opetusohjelma]

Korjaa iOS 14 -päivitys pyydetty Stuck -ongelma sekä iPhonessa että iPadissa, tässä miten

Korjaa iOS 14 -arviointiaika pysyy jumissa, tässä on miten

Korjaa iOS 14 ota kiinni päivitysongelman valmistelussa, tässä on miten

Downgrade iOS 13.7 – iOS 13.6.1, tässä on tarkalleen kuinka [opetusohjelma]

Apple nauti EKG App Hack: Salli Ulome Ulome tukemattomassa maassa sarjoissa 5 ja 4 ilman Jailbreak

Voit noudattaa meitä Twitterissä tai Instagramissa, ja jopa kuten Facebook -sivumme pitääksesi itsesi ajan tasalla kaikista viimeisimmästä Microsoftista, Googlesta, Applesta ja verkosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *