Microsoft on äskettäin ottanut käyttöön muutaman kiehtovan bittien laitteistoa äskettäin, samoin kuin kaikkein pahin arvoinen, on Microsoftin pinta-valinta. Mikä tämä ihana tulo gadget, joka mullistaa innovatiivisen työn tietokoneella? Pohjimmiltaan se on Griffin PowerMate – pyörivä kooderi sekä nappi – rajapinta, joka ei todellakaan ole muuttunut vuosikymmenellä ja puoleen.

[K.C. Lee] luvut Gadget Tämä perus tuottaa fantastisen Hackaday-palkinnon, joten hän kehitti USB HID multimediavalinta. Se on pyörivä kooderi sekä nappi. Tämä syttyy kuitenkin, mikä tekee tästä pelaajan USB HID multimediavalinta.

Tämän kehityksen elektroniikka perustuu STM8S003: n ympärille, poikkeuksellisen halvalla mikrokontrolleri, joka toimii hyvin tässä sovelluksessa. Tämän kehityksen mekaaninen osa on hieman mielenkiintoisempi; [K. Tämä kotelo on itse asiassa vanha superglue-pullon korkki, tyhjä hammaslanka, sekä metallibittiä. Se toimii, samoin kuin vähemmän aikaa kehittyä kuin se kestää tyyliä CAD-ohjelmassa.

Tällä hetkellä [K.C.] työskentelee joidenkin USB-ongelmien kanssa STM8-mikrokontrollerin kanssa. Kun nämä ongelmat ovat hänen takanaan, hänellä on äärimmäisen mahtava sekä erittäin hyödyllinen syöttölahja, joka istuu pöydällään. Se voi näyttää kierrätysastiaan odottavilta osilta, mutta se on ainakin hyödyllinen kuin tyylikäs Microsoft-versio.

HachadayPrize2017 sponsoroi:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *