[Kemper Smith] kehitti hieman luonnosta käsittelyssä. Hänet inspiroivat biologian kokeilun, että ekstaatiset kalmikalut käyttävät sähköä. Tuloksena on interaktiivinen näyttö, joka jäljittelee tätä biologiaa.

Viime elokuussa näimme erikoisen kokeilun, joka vaadittiin Kyproksen kukkulan musiikkia kalmarin värin vaihtavilla soluilla. Solut tekevät värejä pigmenttien venyttämällä; Mitä suurempia he saavat paljon enemmän tätä väriä. Yleensä tätä käytetään naamiointiin. Vasemmalla oleva kuva on reaktio, joka yhdistää kuulokeliitäntä, kun musiikkia toistetaan.

Mutta emme voi kaikki saada käsiimme tällaiseen märkätuotteeseen – varsinkin jos elämä pitkälle sisämaahan. Joten [Kemper] sai työskennellä kirjoittamalla joitakin käsittelykoodia. Tulos nähdään oikealla. Se tekee hyvää työtä alkuperäisen liikkeen ja väriyhdistelmän toistamisesta. Hän koostuu web-pohjaiseen esittelyyn, jonka voit olla vuorovaikutuksessa hiiren kohdistimen käytön kanssa. Mutta näimme myös, että hänet osoittavat Kinect-pohjaisen version paikallisessa hakkereissamme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *