pitävät mielessä 1980-luvulla, kun Velcro-lenkkarit olivat lonkan uusi asia? (Muuten Velcro® on rekisteröity tavaramerkki Velcro® Brank koukku-ja silmukan kiinnittimille, mutta hyödyntämme sitä täällä yleisenä terminä kiinnitystekniikalle). Ainoastaan ​​instituutin viileimmät nuoret olivat tuoreet vetoketjut. Velcro jätti hieman edulliseksi. Koukut sekä silmukat käyttäisivät, samoin kuin lenkkarit näyttivät aina ponnahtavan toisistaan ​​pahimmilla mahdollisilla hetkillä – kuten käynnissä tai hyppäämällä. Nykyään Velcro näyttää olevan siirretty vanhuksille, joka tarjoaa sille “vanhojen ihmisten kengät”.

Joten mikä on pyrkivä hakkeri, vain sitoa kengänsä, kuten yksinkertainen Plebe? [Pentland_designs] Vastaus hänen kengänsä lukot. Tyyli on hänen kädensijan perinteinen muovikiiri, joka löydettyy repussa ja takkeissa. [Pentland_designs] on lisännyt kierre vaikka – “-painike”, joka taipuu muovirengasta, vapauttaa leikkeen ensisijainen runko. Tämä tarkoittaa sitä, että yksilön ei tarvitse taivuttaa alas, kun otat kengät. Tämä ei ole vain suuri vammaisille. Jokainen, jolla on takaisin kysymyksiä, kertoo, että välttää pari syvää taivuttavuutta päivän päätteeksi auttaa paljon.

Katso video [Pentland_designs] shoelace lukot tauon jälkeen. Lisää kenkätekniikkaa tarkastaa nämä Lego-itsestään nauhoituskengät tai tämän Nikein itsestään nauhoitustarjonta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *