Mitä teet, jos annat valtavan muinaisen tulostimen? Jos olet [IronJungle], heität tämän tulostimen työpöydälle ja pelastaa kaikki osat. Kun olet tulossa muutamia askelmoottoreita vanhassa OKI-tulostimessa, [IronJungle] päätti automatisoida etch-a-luonnoksen kuvan mikrokontrollerin ja H-silta-sirun avulla, jotta voit kirjautua ympäristön lämpötilaan etch-a-Sketch-näytöllä .

Kun [IronJungle] oli viimeistelty selvittää hänen askelmoottoripiiri, ainoa asia, joka on jäljellä, oli lisätä lämpömittari. Tätä tehtävää hän valitsi erittäin hämmästyttävän yhden johtoisen digitaalisen lämpömittarin, joka tuo voimaa ja tietoja samalla johtimella.

Videossa tauon jälkeen voit tarkistaa [Ironjungle] leikkii uudella etch-a-luonnoksella lämpötilamerkin kanssa, jossa on kuumaa vettä ja kylmää vettä. Tällä etch-a-Sketch-lämpötilan loggerilla ei ole mittakaava- tai kaaviolinjoja, mutta [IronJungle] on muutamia paljon enemmän asioita tämän laitteen osalta. Emme voi odottaa, että nämä suunnitelmat tulevat hedelmäksi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *