Google -sovellukseen on ollut Android -sovelluksen kantorakettipelissä melko muutaman vuoden ajan. Ensinnäkin Google Now -kellokerin kanssa ja lisäämällä sitten Pixel Launcherin vyön alle, kun he esittelivät ensimmäisen Google -älypuhelimen. Vaikka Google Now Launcher keskittyi, että Android -kantoraketti kaikki saattaa ladata, Pixel Launcher esittelee uuden menetelmän saadakseen pääsyn sovelluslaatikkoon. Se on melko liukas, samoin kuin löydät ”Swipe for Open App Drater” -toiminnon paljon muita kolmansien osapuolien kantoraketteja nyt. Muuten kuin Pixel Launcherilla on yksi erityistoiminto, joka on Google Now -sivu.

Meillä on ollut menetelmiä asettaa erilaisia ​​Pixel Launcherin versioita muille Android -älypuhelimille melkein heti, kun ne julkaistaan ​​jollain Android -maulla. Ainutlaatuinen funktio, joka saa pikselin kantoraketin erottumaan, ts. Google Now -sivua ei vain ollut siellä, jos laitteesi ei juurtunut. Se ei ehkä melua, mutta se on valtava tarjous monille käyttäjille. No, kiitos kehittäjälle, kunnes Kottmann -käyttäjät ilman juuria, voivat nyt perustaa pikselinheittimen, jolla on Google Now -sivu.

Ja Kottmannia on arvostettava täällä, koska tämä ei ollut yksinkertainen tehtävä. Reddit -postissaan hän selittää koko prosessin ja tarkalleen kuinka hänen oli kehitettävä kaikki alusta alkaen. Hänen vaikean työnsä tulos on täysin käytännöllinen pikselinheitin, joka voidaan asentaa minkä tahansa tyyppiseen Androidiin ilman juuren vaatimusta. Itse asiassa enemmän kuin täysin käytännöllinen, koska siinä on myös joitain ominaisuuksia, joita Pixel Launcherilla ei ole. samoin kuin se voi olla vain hieno asia. Pixel -kantoraketti olisi ollut täydellinen kantoraketti, jos sillä olisi kyky hyödyntää kuvakepakkauksia ja piilottaa sovelluksia. Oletus Mitä? Kottmanin Pixel Launcher, joka on todella nimeltään Lawnchair, tekee.

Lue myös: tarkalleen kuinka saada Google Now -sivupaneeli Nova Launcheriin

Lataa: Juurless Pixel Launcher 1.5

Ota tuntemattomat lähteet

Jos et ole koskaan asentanut kolmannen osapuolen APK: ta, vaaditaan todennäköisesti tuntemattomien lähteiden sallimista ennen kuin pystyt. Voit sallia ne asetuksissa> Suojaus. Joissakin laitteissa turvallisuusmerkinnät voidaan nimetä lukitusnäytöksi ja turvallisuudelle. Täältä löydät tuntemattomat lähteet vierittäen. Napauta vain sitä salliaksesi sen ja napauta okei varoituksessa. Olet hieno mennä.

Asenna nurmikkeen

Lataa Lawnchair APK alla olevasta latauslinkistä. APK on nimetty Travis-183: ksi nyt, joten älä huolestu, lataat oikean. Napauta vain latausilmoitus, kun se on lataamalla. Sen jälkeen napauta asetettu ja kun se on valmis, paina vain talon painiketta ja valitse Lawnchair. Jos haluat käyttää sitä oletuskäynnistimen, napauta vain talon painiketta ja valitse aina aina.

Nurmiraapin asetukset

Heti lepakosta, sinulla on pikselin kantoraketti ja pyyhkäisemällä, voit päästä Google Now -sivulle. Jos se on kaikki mitä haluat, sinun pitäisi todennäköisesti aloittaa talosi näytön järjestäminen.

Sovellukset, kuten Icon -pakkaukset, sekä muut kaverisovellukset, jotka ymmärrät, ettet koskaan avaa suoraan, voit piilottaa ne. Siksi sinun ei tarvitse vierittää luetteloa sovelluksista, joita et halua avata. Se tekee kokemuksesta paljon paremman. Piilota sovellus vedä se vain sovelluslaatikosta ja työnnä se näytön yläosassa näkyvän muokkausvaihtoehdon yli. Vaihda altistuminen ponnahdusikkunassa. samoin kuin kaikki.

Älä missaa: Hyödynnä sormenjälkitunnistinta kuin koskaan ennen EasyHomea

Jos mietit muita Nurmchairin tarjoamia ominaisuuksia Pixel -kantoraketin kautta, sinun tulee pitkään paina talon näytön tyhjiä aluetta sekä napauta -asetuksia. Täältä löydät kolme vaihtoehtoa – käyttöliittymä, pikselityyli ja käyttäytyminen.

Ui

Pikselityyli

Käyttäytyminen

UI sisältää erilaisia ​​kuvakevaihtoehtoja, mukaan lukien kuvakepakkaus, kuvakkeen koko, telakan taustaväri, sen opasiteetti, ruudukon koko, kuvakkeen tekstin koko jne. Pixel -tyylissä voit poistaa pilleri -tyylisen Google -widgetin käytöstä tai eliminoida vain MIC -kuvake. Pillin widget voidaan myös laajentaa täysikokoiseksi Google -selauspalkiksi. Jos sinulla on Android Nougatin uusimmat versiot, voit myös miettiä viimeistä valintaa täällä. Lisäksi käyttäytymisen alla voit kytkeä eri eleiden ja muiden asetusten päälle tai pois päältä. Näitä ovat asetukset, kuten Pinch -yleiskatsaus, pyyhkäise alas hakuun jne. Tämä on myös missä voit vaihtaa piilotettuja sovelluksia näkyviksi, kunnes vaihdat ne uudelleen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *