“Mittaus kahdesti, leikkaus kerran” on hienoa neuvoja jokaisessa valmistuksessa, mutta kenties ei ole se tärkeämpää kuin CNC-koneen rakentaminen. Kun tarkkuus on pelin nimi, tarvitset mittaustyökaluja, jotka antavat sinulle toistuvia tuloksia ja mieluiten ei maksa omaisuutta. Se on idea tämän Arduino-pohjainen mittaus jigin valmistamiseksi CNC: n rakentamiseen.

Kun on kyse edulliseen rakentamiseen, kukaan ei pidä kynttilää [homofaciens]. Olemme nähneet roskat, jotka voivat CNC: n rakentaa ja koodaavat e-jätteistä ja tina tölkeistä, jotka kaikki antoivat yllättävän hyviä tuloksia huolimatta, että niistä on tällaiset yhteensopivat materiaalit kuin lastulevyssä ja putkimiehen romu. Haluatko rakentaa voimakkaamman koneen, hän löytää itselleen tarvittavia osia johdonmukaisista ja tarkkoista pituuksista, joten hän rakensi tämän jigin. Hiukkaslevyn kelkka ja kulma-alumiinin aidan aidat neliömetrin varastosta ja rullasta, jossa on paperin kooderipyörä kantaa putkessa keväällä paineessa. Laskettaessa pulsseja optisista antureista hän pystyy tarkkaan sijoittamaan putken jigiin leikkaamaan ja poraamiseen. Katso se toiminnassa videossa tauon jälkeen.

Jos olet seurannut [Homofaciens], epäilemättä näet, missä hän on menossa – rakentaa alhaisen päätytyökalun, käytä sitä paremmin, ja niin edelleen. Olemme innoissamme nähdä hänet siirtymään voimakkaammiksi materiaaleiksi, mutta kaipaamme pahvi ja paperiliitin rakentuu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *