WOW, tarkkuus 3D-tulostin on hämmästyttävän yksinkertainen, jos saat kätesi teollisen laadukkaan robottivarteen. [Dane] koostuu kertomaan meille tästä merkitsevästä ekstruuderitulostimesta, joka on valmistettu 80-luvun ERA Scara Robot -varsi. Se kykenee tulostamaan esineitä niin suuriksi kuin 25 “x12” x6.5 “.

Tämä 190 punta peto saatiin laboratorion aikana puhdistaa. Se oli mekaanisesti ehjä, mutta puuttuu kaikki hallintalaitteisto. Rakennusohjaimet olivat hieman vaikeuksia, koska se on kehitetty servomoottoreilla sekä tarkkuuskommenttien antureilla. Tämä eroaa nykyaikaisista 3D-tulostimista, jotka käyttävät askelmoottoreita eikä kommentti-antureita. Työskentelyohjain kehitettiin yksi elementti kerrallaan, jossa lämmitetty sänky lisättiin sekoitukseen, jotta voimme estää suuria rakenteita. Pidämme Controller-laitteiston Frankensteinin ulkoasua, joka on asennettu Hodge-Podge, kun jokainen uusi moduuli todettiin verkossa.

Näet joitain tulostustoimia leikkeessä tauon jälkeen. Linux-laatikko vie tyylin sekä hämärtää hallita ohjeita laitteistolle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *