Ideal nyt, on mahdollista noutaa Aukeyn USB -huuhtelu Shape Compact Double Port -ajoneuvolaturilla 36%: n diskonttokorolla sovellettu. Tarjous osoittaa, että voit noutaa tämän tuotteen vain 10 dollarilla, samoin kuin parasta, että se on todella 2-pakkaus, joten maksat vain 5 dollaria yksikköä kohti. Absoluuttinen varasta!

Aukey markkinoidaan tätä tuotetta osittain “Lataa mitä tahansa kerralla”, mikä ei ole ehdottomasti totta. ”Kaikki” eroaa melko huomattavasti riippuen siitä, kuka olet sekä mitä laitteita sinulla on. Tämä 2-pakkaus huuhteluajoneuvojen laturien avulla voit kuitenkin palata paljon enemmän kuin mitä todennäköisesti aikaisemmin voi olla totuuden ansiosta, että et vain saa 2 tuotteita, mutta myös jokainen järjestelmä sisältää 2 latausporttia sisällä se. Joten teoriassa, jos sinulla oli kaksi ajoneuvon satamaa, saatat maksaa neljä laitetta kerralla.

Yksi tämän tuotteen fantastisista asioista on, että Aukey on todella uskonut estetiikkaan ja miltä se voi näyttää ajoneuvon ohjaamossa. Sen sijaan, että ne olisivat ilkeitä ja ulottuvat savukkeen vaaleammalta, Aukey on varmistanut, että nämä laturit ovat muodoltaan huuhtelevia ja että ne ovat muodoltaan hyvin ja tiukasti varmistaakseen, että ne näyttävät fantastisilta ja muodoltaan Auton estetiikka. Asennettuna kahta USB -latausporttia altistetaan heti hyödyntämään.

Näihin portteihin sisältyy myös AIPOWER -adaptiivinen lataustekniikka. Tämä osoittaa, että omistautunutta tehonlähtöä on jopa 2,4a ja että jokainen laite saa turvallisimman maksimaksupinnan, joka on mahdollista kyseiselle gadget -tyypille. Tämä varmistaa, että laite ladataan mahdollisimman nopeasti, tehokkaasti, niin turvallisesti. Koska tämä on USB-pohjainen, se osoittaa myös, että laitteillasi on laaja, melkein universaali yhteensopivuus. iPhone, Android-laite, pelijärjestelmä, jos vaadit sitä ladattavan autossa, sinun on oltava hienoa valita Aukey Dual -port-ajoneuvolaturi.

Tartu 2-pakkaustarjoukseen, joka on nyt ihanteellinen alla olevasta suorasta linkistä varmistaaksesi, että teet parhaan mahdollisen säästön.

OSTA: AUKEY USB FLASH SEHON Ultra Compact Double Port -ajoneuvolaturi, 2-pakkaus Amazonilta: 10 dollaria käyttämällä koodia OIIY7T8O | Alkuperäinen hinta: 17 dollaria

Voit myös tarkistaa:

Checkra1n for Windows -vaihtoehto: tarkalleen kuinka hyödyntää RA1NUSB iOS 13.3 -jailbreak -ohjelmaan

Lataa: iOS 13.3 IPSW -linkit, OTA -päivitys sekä ipados 13.3 yhteensopiville laitteille

Lataa: iOS 13.3.1 Beta 1 OTA -profiili, IPSW -linkit julkaistu iPhonelle ja iPadille

Alennus iOS 13.3 – iOS 13.2.3 checkra1n jailbreak, tässä miten

Jailbreak iOS 13.3 checkra1N: n hyödyntäminen, tässä tarkalleen [opas]

Jailbreak iOS 13.3 / 13.3.1 iPhone 11, 11 Pro Max, XS, paljon enemmän uudella TFP0 -hyväksikäytöllä on mahdollista pian

iOS 13/13.2.2 Jailbreak Tweaks -yhteensopivuusluettelo Checkra1N: lle

Apple nauti EKG App Hack: Salli Ulome Ulome tukemattomassa maassa sarjoissa 5 ja 4 ilman Jailbreak

Voit noudattaa meitä Twitterissä tai Instagramissa, ja jopa kuten Facebook -sivumme pitääksesi itsesi ajan tasalla kaikista viimeisimmästä Microsoftista, Googlesta, Applesta ja verkosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *