Uskomme, että meillä on vielä yksi isä-of-the-of-the-vuoden palkinto. Kun [Andyn] viisivuotias lapsi voitti vadelma PI 2: n sekä tarvitsi uuden sängyn, he päättivät rakentaa korkeimman kerroksen. Se perustuu löyhästi s.h.i.e.l.d. Ja se on pakattu niin paljon tekniikka, sinä tuskin vaatimus kuvitella mitään hauskaa sen kanssa.

Se näyttää melko helposti ulkopuolelta, kunnes tunnistat, että kattava luukku sivussa on todella näppäimistö suojattu syöttö automaattinen liikkuminen. Hoitaa vadelma PI, [Jarvis “] ääni puhuu sinulle, kun menet aluksen, er, sängyn vatsaan.

Sisällä ovat säteilevät näytön tilanteet, joissa on muutamia poikansa suosituimpia ihmeellisiä Superhero-laitteita – valmistettu käytettäväksi. Kuitenkin mikä on todella hieno komentokonsoli.

Terminaali on taitavasti muotoiltu näyttämään jotain elokuvista, samoin kuin vadelma PI 2: n kanssa, hänen lapsensa voi pelata sen kanssa sekä taistella köyhistä kavereista. Siellä on jopa Sentry-torni, jossa on videokamera ulkona, hallinnoidaan sängyn sisäpuolelta.

Se on mahtava. Jos haluat nähdä kaikki kellot sekä pilli, voit tarkastaa videon täältä.

Uskoimme, että tämä korkein IKEA-vuode, jossa on temppuja, oli mahtava, mutta uskomme, että tämä uusi ihastuttava-teema-vuode vie kakun.

Nyt kaikki hän tarvitsee on helikarrier drone valita sen …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *