Mikä pahin asia, joka voisi tapahtua, jos hankkasi moottorin moottorin kolmipyörälle? osoittautuu pahimmaksi, että tapahtui [thisdustin] ja hänen kaverinsa on, että se osoittautui hilpeästi mahtavalta.

Tämä Aptly-nimeltään “ChainsAwtrike” ei ole paljon mukavuutta, joten jalkaterät oli hitsattava etuhaarukoille sekä moottorin moottorin moottorin. Taka-akseli oli vaihdettava 5/8: n “avattavalla varastolla, jotka on leikattu Trike-pyörään ja kiinnitettynä näppäimistöllä. [Thesdustin] ja miehistö tarvittiin myös välivaiheen ketjupyöräksi vähennysvälineeksi.

Testin jälkeen, joka näki ketjun hyppää pois sprocketit ja työskentele muutamia kinkkejä – kuten kyky kääntää – ChainsAwtrike voi vetää ratsastajansa melko kunnolliseen leikkeeseen. Tutustu sen video toiminnasta tauon jälkeen.

Jos sinulla ei ole moottorisahaa, että olet valmis muuntamaan pyörätekniikkaksi, ehkä kiinni se leikata lankkuja, on enemmän nopeutta. Tai ehkä tarvitset naurettavaa taskulamppua, että vain moottorisaha voi tehdä mahdolliseksi.

[Kiitos kärkistä, Itay!]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *