OnePlus on viimein julkaissut Oxygenos 3.0: n beetakehityksen, joka perustuu Android Marshmallow 6.01: ään. Päivitystä odottivat kauan OnePlus 2 -käyttäjät. Vaikka se ei ole viimeinen rakennus, jokin on paljon parempi kuin ei mitään. Päivitystä ei työnnetä laitteeseesi ilman (OTA) yli, joten joudut vilkkumaan se manuaalisesti OnePlus 2. Tässä on askel askeleelta opas tehdäksesi niin.

Oxgenos 3.0 sisältää muutamia visuaalisia modifikaatioita sekä kaikkia Android Marshmallow -ominaisuuksia. Täällä on muutamia asioita, jotka ovat uudet päivityksessä:

Uusi OnePlus -kamera

Uusi kantoraketti -asetus taustakuvan poimurin tukemiseksi

Hyllypäivitys

Järjestelmän suorituskyvyn parantaminen

Sormen tulostuksen suorituskyvyn parantaminen

Sovellettu maaliskuun turvakortti

Näiden muutosten avulla tunsin todella suorituskyvyn eron OnePlus 2: n kanssa. Puhelin toimii hyvin hyvin kuin on sileä käyttää. Sormenjälkitunnistin on nyt paljon nopeampi ja tarkka verrattuna happea 2.2.1. Koska beetaversio on kuitenkin vähän korjattavia virheitä. Harvat henkilöt ovat ilmoittaneet WiFi -ongelmista, mutta se toimii hyvin joillekin käyttäjille.

Maxx Audio -viritin puuttuu uudesta päivityksestä, minkä seurauksena harvat henkilöt ilmoittavat huonosta äänenlaadusta. Muutama asennetuista sovelluksistasi ei välttämättä toimi niin hyvin kuin tarvitaan vaahtokarkkiyhteensopivaa versiota.Well. Kaikkien huolellisen päivityksen kannattamisen kannattavuus on tarkistaa, noudata alla olevia vaiheita asettaaksesi sen laitteeseesi.

Tässä on muutama kuvakaappaus nykyisestä Oxygenos 3.0: sta:

Asiat, joita tarvitset

OnePlus 2

Happi OS 3.0 Beeta | OnePlus2oxygen_3.0_beta_bb10c034d8a4466d.zip

TWRP | Linkki

Tämä on räätälöity TWRP IMG -tiedot, joita tarvitaan henkilöille, jotka ovat jo puhelimessa TWRP: tä ja käyttävät räätälöityjä ROM -levyjä muualla kuin H2OS.

Supesu | Linkki

Lataa nämä tiedot f haluat, että juuri pääsy laitteeseesi.

Seuraavat vaiheet

100%: n osakekurssit: lukittu käynnistyslataus, varastojen talteenotto, ei juuria:

Jos käytät OnePlus 2: ssa tai korkeamman Oxygenosin 2.2 tai korkeamman version versiota samoin kuin sinulla on lukittu käynnistyslataus, varaston paraneminen eikä ole juurtunut laitteesi, noudata alla olevia vaiheita:

Vaihe 1. Lataa Oxygen OS 3.0 Beta Rom yllä olevasta linkistä ja siirrä se laitteeseesi.

Vaihe 2. Sammuta nyt laite ja käynnistä se sitten paranemistilaan. Jos haluat tehdä niin, pitämällä sekä voimaa sekä äänenvoimakkuuden painikkeita samanaikaisesti.

Vaihe 3. Jos olet valmis tekemään tuoretta asennusta, ts. Olet valmis kadottamaan asennetut sovelluksesi ja niiden tiedot, valitse sitten pyyhi tiedot sekä välimuisti sekä pyyhi. Palaa sitten takaisin paranemiseen. Jos haluat pitää asennetut sovellukset, voit välttää tämän vaiheen.

Vaihe 4. Kun paraneminen on käynnistynyt, valitse kieli. Valitse sitten SD: n asetus ja valitse laitteeseesi kopioimasi zip -tiedot.

Vaihe 5. Napsauta Aseta aloittaaksesi prosessin ja odota sitä loppuun.

Vaihe 6. Käynnistä nyt järjestelmäsi uudelleen ja nauti!

Huomaa: Saat Google Play Services -virheen, jos et tee pyyhkeitä. Päästä eroon siitä vain Google Play -palvelut.

Yksilöille, joilla on TWRP

Jos olet H2OS Marshmallow ROM -sovelluksessa tai sen perusteella räätälöity ROM-levy, noudata vaiheita:

Vaihe 1. Lataa Oxygen OS 3.0 Beta Rom yllä olevasta linkistä ja siirrä se laitteeseesi.

Vaihe 2. Sammuta nyt laite ja käynnistä se sitten paranemistilaan (TWRP). Jos haluat tehdä niin, pitämällä sekä voimaa sekä äänenvoimakkuuden painikkeita samanaikaisesti.

Vaihe 3. Valitse Pyyhi> Advanced Wipe ja tarkista sitten Mark Dalvik, järjestelmä, tiedot sekä välimuisti. Pyyhkäise nyt pyyhkiäksesi nämä osiot.

Vaihe 4. Palaa nyt takaisin paranemisen taloon ja valitse asennus, etsi sitten Oxygenos 3.0 -yrityksen zip -tiedot, jotka kopioit laitteeseesi vaiheessa 1. Pyyhkäise asettaaksesi sen laitteeseesi.

Vaihe 5. Odota asennuksen pinta -ala ja käynnistä sitten uudelleen järjestelmään ja nauti!

Jos käytät muuta räätälöityä ROM: ää kuin H2O: ta, noudata alla olevia vaiheita asettaaksesi happi OS 3.0 laitteesi:

Vaihe 1. Lataa Oxygen OS 3.0 Beta Rom yllä olevasta linkistä ja siirrä se laitteeseesi.

Vaihe 2. Lataa myös räätälöity TWRP -paraneminen täältä ja siirrä se laitteesi.

Vaihe 3. Sammuta nyt laite ja käynnistä se sitten paranemistilaan (TWRP). Jos haluat tehdä niin, pitämällä sekä voimaa sekä äänenvoimakkuuden painikkeita samanaikaisesti.

Vaihe 4. Valitse Pyyhi> Advanced Wipe ja tarkista sitten Mark Dalvik, järjestelmä, data sekä välimuisti. Pyyhkäise nyt pyyhkiäksesi nämä osiot.

Vaihe 5. Palaa nyt takaisin paranemisen taloon ja valitse asennus, etsi sitten Oxygenos 3.0 -yrityksen zip -tietoja, jotka kopioit laitteeseesi vaiheessa 1. Pyyhkäise asettaaksesi sen laitteeseesi.

Vaihe 6. Palaa jälleen kerran paranemisen taloon ja valintoihinnull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *