Jos olet säännöllinen lukija, olet varmasti perehtynyt hakkeri [sprite_tm]. Hän on työskennellyt TKKRLAB Hackerspacen kollegoiden kanssa saadakseen asiat, jotka ovat valmiita viralliselle Grand-avajaisille 28. toukokuuta, sekä koostuu jakamaan työpaikka, jonka hän vain viime aikoina saattaa potkia asioita pois.

Osana niiden valmisteluja he ovat olleet mukana kaikenlaisten hakkeriystävällisten herkkujen kanssa, mukaan lukien runsaasti työkaluja sekä klubisivuja Vintage “1943” Arcade kaappiin. Peli on ryhmän suosikki, vaikka aina virta kytkeytyy pois päältä, se menettää kaikki kova ansaitut korkeat tulokset. [Sprite_TM] ymmärsi, että hän voi parantaa nykyisessä paperipohjaisessa pisteet rekisterissä, joten hän veti koneen käytettävissä nähdäksesi, mitä voidaan tehdä.

Hän hyödynsi AVR: tä napauttamaan koneen Z80-logiikkakorttia, mikä mahdollistaa hänet tarkistamaan ja säveltää koko pelin RAM-muistia aina, kun hän oli tyytyväinen. Tämä mahdollisti hänelle mahdollisuuden pitää välilehdet korkeilla pisteillä, palauttamalla ne muistiin, kun laite on kytketty päälle. AVR: n lisääminen mahdollisti hänet lisäämään TCP / IP-liitäntää, jota käytetään lähettämään korkeat tulokset Twitteriin, kun joku voittaa edellisen tietueen.

Hänen modulaarisen väylänsä on hyödynnettävä kaikenlaisessa Z80-pohjaisessa laitteistossa, joten jos sinulla on jonkin verran vintage-laitteita, muista kääntää hänen sivustonsa yksityiskohtaisemmin kehittää prosessia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *